کد خبر: 3619715
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰

ارسال 473 اثر به جشنواره منطقه‌ای رایحه رضوی

گروه فرهنگی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سلسله از ارسال 473 اثر از شاعران هشت استان کشور به دبیرخانه جشنواره منطقه‌ای رایحه رضوی در شهرستان سلسله خبر داد.

ارسال 430 اثر به جشنواره منطقه‌ای رایحه رضوی
حمید پیرنیا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلسله در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به میزبانی شهرستان سلسله برای برگزاری جشنواره منطقه‌ای «رایحه رضوی»، گفت: با فراخوان این جشنواره که از سلسله برنامه‌های جنبی جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) است، 473 اثر از شاعران هشت استان کشور در بخش‌های حوزه زبان فارسی در دو بخش شعر کلاسیک در قالب‎های غزل، مثنوی، رباعی، دوبیتی و قصیده و شعر آزاد در قالب‌های نیمایی، سپید و شعر کوتاه و همچنین در حوزه ادبیات فولکلور در دو بخش شعر لکی و شعر لری به دبیرخانه این جشنواره واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلسله ارسال شد.
وی با بیان این‌که این آثار از استان‌های همدان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کردستان و زنجان رسیده است، ادامه داد: قرار ما این بود که این جشنواره منطقه‌ای 27 تیرماه جاری برگزار شود که با توجه به آمار بالای آثار ارسالی و زمان‌بر بودن مرحله داوری، زمان برگزاری جشنواره به پنجم مردادماه امسال موکول شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلسله با شااره به این‌که برگزاری این جشنواره منطقه‌ای یک رخداد بزرگ فرهنگی برای استان و شهرستان سلسله است، خواستار حمایت مدیریت استان و شهرستان از ارشاد سلسله در برگزاری این جشنواره منطقه‌ای شد و اظهار کرد: مرحله داوری آثار ارسالی دو مرحله است که مرحله اول آن دیدن آثار مکتوب شاعران است و مرحله دوم نیز در روز برگزاری جشنواره و هنگام خوانش اشعار توسط شاعران است.
پیرنیا در خاتمه ضمن تقدیر از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: ترویج فرهنگ رضوی و آشنا کردن مردم با ابعاد زندگانی امام رضا(ع) و الگوپذیری از اخلاق رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و بومی مرتبط با سیره امام رضا(ع)، گرامی‎داشت شاعران و پدیدآورندگان آثار فاخر ادبی حوزه فرهنگ رضوی از اهداف برگزاری این جشنواره منطقه‌ای شعر رضوی است.
یادآور می‏‌شود، این جشنواره منطقه‌ای با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی امام رضا(ع)، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و انجمن ادبی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلسله برگزار می‎شود.
از محورهای این جشنواره منطقه‌ای می‎توان به سبک زندگی امام رضا(ع)، شناخت ابعاد علمی و عملی زندگی امام رضا(ع)، سیمای ولایت در حدیث سلسلة‌الذهب، تفسیر و برداشت شاعرانه از اشعار دعبل‌خزاعی، زیارت امام رضا(ع) و تاثیر آن بر ادبیات فولکلور، مهمان‌نوازی و مردم‌داری امام رضا(ع) اشاره کرد.
captcha