گروه معارف: مشاور استاندار آذربایجانشرقی در امور روحانیت، اظهار کرد: امام جعفرصادق(ع) زبان رسای اسلام و مبین شریعت مصطفی(ص) و با سخنانی حکیمانه، منطقی، استوار، علمی برگزیده روزگار به شمار میآمد.
حجتالاسلام قهرمان احمدی، مشاور استاندار آذربایجانشرقی در امور روحانیت و امام جمعه هریس، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از آذربایجانشرقی، اظهار کرد: امام جعفرصادق(ع) زبان رسای اسلام و مبین شریعت مصطفی(ص) و با سخنانی حکیمانه، منطقی، استوار، علمی سرشار، برگزیده روزگار به شمار میآمد.
وی، افزود: امام جعفرصادق(ع) مهابتی خدادادی داشت، چهرهاش نورانی بود و نگاهش نافذ. عبادت بسیار سبب شده بود ابهتش دلها را جذب کند.
وی با اشاره به سرآمد بودن حضرت در علم و معرفت خاطرنشان کرد: عبادت و بندگی کردن خدای سبحان از شناخت و معرفت سرچشمه میگیرد و آن حضرت در علم و معرفت سرآمد همه و در عبادت و بندگی خدا و اخلاص همانند اجداد طاهرینش در اوج قله کمال بودند.
حجتالاسلام احمدی با اشاره به فرموده امام جعفرصادق(ع) ادامه داد: امام جعفرصادق(ع) میفرمایند: مومن در روز قیامت، هیچ عملی پس از واجبات به پیشگاه خداوند متعال نمیآورد، که از خوشخلقی فراگیر همه مردم، نزد خداوند متعال محبوبتر باشد.
امام جمعه هریس، افزود: امام ششم شیعیان(ع) با همه شرافت نسب و جلالت قدر و برتری دانشی که داشت، بسیار متواضع بود و در میان مردم چون یکی از آنان بود.
حجتالاسلام احمدی، یادآور شد: آن امام گرامی نسبت به همه محبت داشته و با همگان اعم از سیاه و سفید و عرب و عجم خوشبرخورد و نسبت به دوستان وفادار بودند.
مشاور استاندار آذربایجانشرقی در امور روحانیت، از بخشنده بودن امام جعفرصادق(ع) گفت و افزود: امام جعفرصادق(ع) با آن همه تاکید و تلاش در به دست آوردن روزی حلال، بسیار بخشنده و کریم بود.
وی، تاکید کرد: امام جعفرصادق(ع)بی توجهی به مؤمنان نیازمند را کوچک شمردن آنان می دانست و کوچک شمردن آنها را توهین به اهل بیت پیامبر (ص). حضرت صادق(ع) از راه های مختلف به خویشان و دیگر مردم نیازمند کمک میکرد.