کد خبر: 3621440
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳

حجاب از ارزنده‌ترین نمودهای فرهنگی و اجتماعی در تمدن ایرانی ـ اسلامی است

گروه اجتماعی: کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان سمنان با تأکید بر اینکه حجاب سلامت جامعه، نفس و نسل را محقق می‌کند، گفت: حجاب ارزشی منطبق با طبیعت انسان است.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، فهیمه کریمیان، کارشناس امور بانوان تبلیغات اسلامی استان سمنان امروز 31 تیر در کارگروه عفاف و حجاب استان سمنان در محل استانداری با اشاره به فعالیت های این اداره کل در راستای فرهنگ سازی حجاب و عفاف، اظهار کرد: حجاب، ارزشی است منطبق با طبیعت انسان و برای کمال و رشد شخصیت انسانی فرض شده است تا سلامت جامعه و نفس و نسل را محقق کند.
وی با بیان اینکه جامعه فرهیخته بانوان استان سمنان متشکل از مبلغان، اساتید دانشگاه و معلمان در راستای برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی برای جامعه هدف برنامه های قابل توجهی را طی سال اجرایی می‌کنند، افزود: حجاب از ارزنده‌ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی - اسلامی است که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام می‌رسد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود می‌رسد.
کریمیان با بیان اینکه این نهاد تلاش دارد تا نگاه اسلام به زن را برای جامعه هدف تبیین کند زیرا این مهم همواره همراه با حرمت و کرامت است، یادآور شد: اسلام در بدو پیدایش، زنان را از اسارت فرهنگ جاهلی نجات داد و قدر و منزلت و شخصیت انسانی از دست رفته آنان را در فرهنگ جاهلی مرد سالار را احیا کرد.
منبع: روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان سمنان
captcha