کد خبر: 3621497
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶

اجرایی شدن طرح‌های یادآوران و یاوران معروف در سمنان

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از تشکیل شوراهای امر به‌ معروف و نهی از منکر در این استان خبر داد و گفت: طرح‌های یادآوران و یاوران معروف عملیاتی شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان امروز 31 تیر از اجرایی شدن طرح‌های یادآوران و یاوران معروف در سمنان  خبر داد و اظهار کرد: شوراهای امر به‌ معروف و نهی از منکر در استان تشکیل شده، که این اقدام بسیار خوبی بوده که در سطح کشوری هم اجرایی شده است.
وی ادامه داد: این شوراها در تمام دستگاه‌های دولتی و غیردولتی تشکیل شده‌اند و اقدامات لازم را در زمینه امر به‌ معروف و نهی از منکر انجام می‌دهند که در این راستا سه گروه در استان مورد هدف در این خصوص هستند تا آموزش‌های لازم به آن‌ها داده شود.
شکری با اشاره به اینکه قشر نوجوان و جوان از اهمیت بسیار بالایی در زمینه امر به‌ معروف و نهی از منکر برخوردار هستند، یاداور شد: مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات سه گروه هدف ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر هستند.
وی با بیان اینکه طرح‌های بسیار خوبی در این سه بخش اجرایی شده است، متذکر شد: عملیاتی شدن طرح یادآوران در مدارس و طرح یاوران معروف در ادارات استان سمنان بخشی از این طرح‌هاست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه در دانشگاه‌های این استان نیز شوراهایی تشکیل شده است که با همکاری بسیج دانشگاهی و دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها در حال فعالیت هستند اذعان کرد: با مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها جلساتی داشتیم که ثمره این جلسات همکاری‌های بسیار خوبی بود و امیدواریم با توجه به اقدامات لازم بتوانیم امر به‌ معروف و نهی از منکر را در جامعه رواج داده و فرهنگ درست اسلامی را بین جوانان ترویج دهیم.
منبع: روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی استان سمنان
captcha