کد خبر: 3621586
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵

حفظ قرآن می‌تواند دوستی پایدارتری با خداوند رقم بزند

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاد برجسته قرآن کریم، معتقد است، حفظ قرآن به‌ این دلیل که می‌تواند هر روز ما را با قرآن درگیر کند، می‌تواند دوستی پایدارتری با خداوند و کتاب آسمانی رقم بزند.

یحیی راثی، استاد برجسته قرآن کریم، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: یکی از بهترین کارها در اوقات فراغت، ارتباط بیش‌تر با خداست و راه ارتباط با خدا نیز خواندن قرآن است.

وی، گفت: حفظ قرآن به‌وسیله اینکه می‌تواند هر روز ما را با قرآن درگیر کند، می‌تواند دوستی پایدارتری با خداوند و کتاب آسمانی رقم بزند.

راثی، در رابطه با اینکه چگونه می‌توان بچه‌ها را به حفظ قرآن علاقه‌مند کرد، اظهار کرد: باید محبت، مبنای کلاس‌های قرآنی باشد. اخلاق زیبای استاد است که می‌تواند شاگرد را جذب و علاقه‌مند کند. اگر همواره این نگرش را داشته باشیم که ممکن است هر لحظه یک شاگرد از حفظ قرآن انصراف دهد، بی‌شک با احتیاط بیش‌تری برخورد خواهیم کرد.

این استاد برجسته قرآن افزود: هر دانش‌آموز برای حفظ قرآن یک قالب خاص دارد که استاد باید آن را بشناسد و متناسب با آن برنامه‌ریزی کند. همچنین استاد باید بتواند در کمترین زمان ممکن بیش‌ترین استفاده را از توانایی شاگرد ببرد به شرط اینکه روانشناسانه عمل کرده و شرایط دانش‌آموز را رعایت کند.

وی، به تشکیل کلاس‌های قرآن در مناطق محروم از جمله کلیبر و حومه، باسمنج، کندرود، اشاره کرد و گفت: تمامی تلاش خود را برای یادگیری قرآن همه اقشار مردم به کار خواهیم گرفت تا هیچ منطقه محرومی، محروم از کلاس‌های قرآن نباشند.

captcha