به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، بهنقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان، دوستعلی جلیلیان اظهار کرد: ماموران انتظامی ایرانشهر در راستای تشدید فعالیتهای انتظامی و ارتقای امنیت اجتماعی شهروندان، موفق به دستگیری ۲۷ سارق و کشف ۱۲ فقره سرقت شدند.
فرمانده انتظامی ایرانشهر ضمن اشاره به توقیف بیش از ۲ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال کالای قاچاق و دستگیری ۱۰ متهم در این زمینه، افزود: در مدت اجرای این طرح مقدار ۷۴ کیلو انواع مواد مخدر کشف و در این راستا یک سوداگر مرگ دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
وی با اشاره به اعمال قانون ۳۹۵ خودرو به دلیل عدم رعایت قوانین رانندگی تصریح کرد: در این رابطه ۲۷ دستگاه خودرو و ۸۳ دستگاه موتورسیکلت متخلف نیز توقیف و روانه پارکینگ شدند.
جلیلیان خاطرنشان کرد: با همکاری شهروندان کلیه اقدامات ماموران انتظامی در راستای برقراری امنیت پایدار در سطح شهرستان صورت میگیرد و مجرمان و مخلان نظم و امنیت بدانند فرزندان ملت در نیروی انتظامی از عزمی راسخ در برخورد با آنان برخوردارند و اجازه هنجارشکنی را به هیچکس نخواهند داد.