کد خبر: 3622407
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹

«مسابقه کرامت» از سوی مؤسسه منهاج عشق‌آباد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد همزمان با فرا رسیدن روز دختر، مؤسسه قرآن و عترت منهاج عشق آباد، مسابقه کرامت را برای دانش‌آموزان برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت، ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و ولادت حضرت امام رضا(ع)، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد با همکاری ستاد نماز جمعه، مسابقه کرامت را برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان برای شرکت در مسابقه می‌توانند برگه مسابقه را از کانال تلگرام دریافت کنند و به صورت کتبی به سوالات پاسخ دهند. از میان شرکت‌کنندگان به قید قرعه به 13 نفر جوایز ارزنده اهدا می‌شود، همچنین برنامه‌های مختلف نمایشی نیز در دهه کرامت از سوی قرآن‌آموزان اجرا خواهد شد.

یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج در استان خراسان جنوبی، شهرستان طبس، عشق‌آباد، خیابان ۲۲ بهمن ۷ واقع شده است.

captcha