کد خبر: 3622466
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴

حضور برادران «فردی» در برنامه بشارت 1451 + فیلم

گروه شبکه اجتماعی: رضا، حسین و جعفر فردی برادران قاری قرآن کریم روز گذشته میهمان برنامه زنده تلویزیونی بشارت 1451 بودند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شب گذشته 1 مردادماه، برادران رضا، حسین و جعفر فردی از قاریان ممتاز و بین‌المللی کشور میهمان برنامه زنده تلویزیونی بشارت 1451 بودند.
در این برنامه حسین فردی که در روز حادثه تروریستی در حرم امام خمینی(ره) قاری محفل جزء‌خوانی بود، توضیحاتی پیرامون این روز داد؛ سپس رضا فردی از چگونگی شروع به عرصه فعالیت‌های قرآنی پرداخت. رضا فردی نیز خاطره تلاوت سوره حمد در کودکی را بیان کرد. همچنین هر سه برادر این برنامه به تلاوت آیه کوتاهی از کلام الله مجید پرداختند.
یادآور می‌شود که برنامه تلویزیونی بشارت 1451 با اجرای سیدوحید مرتضوی هر روز عصر از شبکه قرآن و معارف سیما به روی آنتن می‌رود.
فایل تصویری گفت‌وگوی صمیمی برادران فردی را در برنامه بشارت 1451 که در کانال تلگرامی حعفر فردی منتشر شده است، مشاهده می‌کنید.

captcha