کد خبر: 3622803
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰

تبریز 2018، فرصتی برای معرفی کشورمان به جهانیان است

گروه اجتماعی: نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره اینکه رویداد تبریز 2018، یک فرصت مغتنم و غیر قابل تکرار است، گفت: باید از این فرصت، بهترین بهره‌برداری برای توسعه صنعت گردشگری و معرفی کشورمان به جهانیان صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، شهاب‌الدین بیمقدار، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، روز گذشته در جلسه کمیته تبلیغات و امور بین الملل تبریز 2018 با اشاره اینکه رویداد تبریز 2018، یک فرصت مغتنم و غیر قابل تکرار است گفت: این رویداد برای کشورمان شاید دوباره اتفاق نیفتند پس باید از این فرصت، بهترین بهره‌برداری برای توسعه صنعت گردشگری و معرفی کشورمان به جهانیان صورت بگیرد.

وی، ادامه داد: نباید فراموش شود که موضوع تبریز 2018  تنها مربوط به شهرداری تبریز نیست و دیگر نهادهای مربوطه و مسئول نیز باید همچون شهرداری تبریز سعی در اجرای وظایف محوله خود با بیشترین وسواس و دقت را داشته باشند.

بیمقدار، افزود: در تمام دنیا شهرداری‌ها از اختیارات بسیاری برخوردار هستند اما متاسفانه نبود مدیریت واحد شهری در ایران میزان اختیارات شهرداری ها را بسیار کاهش داده و دچار بروکراسی‌های زمان بر کرده است.این موضوع یکی از معضلات دست و پاگیر در کشور است که در موضوعاتی همچون رویداد تبریز 2018 بیش از هر زمان دیگری نمود پیدا می‌کند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نزدیک شدن به رویداد تبریز 2018 تاکید کرد: در این میان موضوع "زمان" مسئله ای مهم است که مسئولان  امر باید تمامی توانشان را برای پیشبرد اهداف پیش بینی شده در زمان مقتضی بکار برند، زیرا اگر برنامه‌ها در زمان خود اتفاق نیفتد دیگر ارزشی نخواهد داشت.

وی، همچنین بر لزوم توجه ویژه به ميراث فرهنگي و تاريخي تاکید کرد و افزود: این میراث، معرف فرهنگ و تمدن هر کشور است و گوياي حوادث و رويدادهاي تاريخي بشمار می رود؛  از این رو، حفظ این آثار یک تکلیف است.

captcha