محمد مهدی بحرالعلوم، مدیركل قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایكنا) از فارس، با اشاره به آخرین وضعیت راهاندازی بانك قرآن پژوهی و طب گفت: این طرح هماكنون در مرحله پروپوزال است چون قرآنپژوهی و طب یك موضوع بسیار گستردهای است لذا ما این كار را به یك گروه واگذار كردیم كه پروپوزال آن را ارائه دهند.
وی افزود: این گروه از اعضای هیئت علمی دانشگاه بابل بودند البته بعد از آن یك پروپوزال از دانشگاه قم به دست ما رسیده است كه هنوز تصمیم قطعی در این زمینه نگرفتهایم و میان این پروپوزالها یكی را انتخاب كرده و پیگیری خواهیم كرد.
بحرالعلوم با بیان اینكه تهیه این بانك اطلاعات یك كار طولانیمدت خواهد بود یعنی به این زودی به دست نخواهد آمد، گفت: پروسه این كار در همین برنامه توسعه 5 ساله فعالیتهای قرآنی وزارت بهداشت خواهد بود.
مدیركل قرآن و عترت وزارت بهداشت ادامه داد: چون این آثار در گام نخست باید از كل دنیا جمعآوری شوند كه بخشی از آثار در فضاهای مجازی و بخشی هم مكتوب است و سپس باید ارزشگذاری شوند و این خودش یك موضوع جدی است.
وی در پایان یادآور شد: به یاری خدا تهیه بانك قرآنپژوهی و طب در برنامه 5 ساله توسعه وزارت بهداشت یعنی تا سال 99 به دست خواهد آمد البته اگر دوستان به موقع پروپوزال این طرح را به ما برسانند و تصویب كنیم.