کد خبر: 3624172
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸

آرامگاه باباطاهر؛ میزبان اختتامیه جشنواره دو بیتی رضوی

گروه فرهنگی: معاون فرهنگی ـ هنری اداره ارشاد اسلامی استان همدان عنوان کرد: فردا، 8 مردادماه ساعت 21 اختتامیه جشنواره دوبیتی رضوی در آرامگاه باباطاهر برگزار خواهد شد.

محید فروتن، معاون فرهنگی ـ هنری اداره ارشاد اسلامی استان همدان در گفت‌‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان اظهار کرد: فردا، 8 مرداد ماه اختتامیه جشنواره دوبیتی رضوی در آرامگاه باباطاهر برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه استقبال گسترده‌ای از این جشنواره از سراسر کشور صورت گرفته است افزود: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره تا ١٥ تیرماه اعلام شده بود که با توجه به استقبال شاعران، تا ٢٠ تیرماه تمدید و در این مدت بیش از یک هزار و ١٥٠ اثر به دبیرخانه ارسال شد.
فروتن با اشاره به اینکه داوری در دو مرحله صورت گرفته است اضافه کرد: زندگی امام رضا(ع)، شناخت ابعاد علمی و عملی زندگی امام رضا (ع)، سیمای ولایت در حدیث سلسله الذهب، تفسیر و برداشت شاعرانه از اشعار دعبل خزاعی، زیارت امام رضا (ع) و مهمان نوازی و مردم داری امام رضا(ع) از جمله محورهای جشنواره است.
معاون فرهنگی هنری ارشاد استان عنوان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل بیت علیه السلام، گرامیداشت مقام تولید کنندگان و پدیدآورندگان آثار در زمینه فرهنگ رضوی و کمک به انتشار آثار متعدد در این عرصه است.
وی با بیان اینکه این مراسم ساعت 21 شب برگزار خواهد شد یادآور شد: سخنران این مراسم نیز دکتر محمدرضا سنگری شاعر، نویسنده و پژوهشگر معاصر کشورمان خواهد بود گفتنی است در پایان مراسم از 9 اثر برگزیده تجلیل به عمل خواهد آمد و 8 اثر نیز قابل تقدیر خواهد بود.
captcha