کد خبر: 3624816
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۶

هشتصدمین جلسه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده برگزار شد

گروه جامعه: جلسه 800 شورای فرهنگي ـ اجتماعي زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست زهرا آیت‌اللهی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه 800 شوراي فرهنگی‌ـ‌اجتماعي زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست زهرا آیت‌اللهی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، خبر برگزاری اولین جایزه زنان و علم در روز 28 مرداد‌ماه از سوی نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شد.

بعد از این سخنان وضعیت کنونی و آینده‌پژوهی فضای مجازی با حضور کارشناسان و متخصصین این حوزه برگزار شد.

در این جلسه با تاکید بر استفاده از ضرورت فضای مجازی به عنوان یک فضای برای ایجاد ارتباط و تعامل با جهان، فرصت‌ها، چالش‌ها و مخاطرات این حوزه مورد برسی قرار گرفت.

همچنین در این جلسه موضوع پالایش فضای مجازی به عنوان یک موضوع اساسی مطرح‌ شده در همه کشورهای جهان به عنوان یک ضرورت مطرح شد.

همچنین آینده‌پژوهی در خصوص این فضا و آنچه در آینده در خصوص این فضا رخ خواهد داد بررسی شد.

در پایان این جلسه اعضا بر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی این حوزه با همکاری شورای فرهنگی‌ـ‌اجتماعی زنان و خانواده با توجه به تاثیرات این موضوع در بین خانواده‌ها و فرزندانشان تاکید کردند.
captcha