کد خبر: 3625095
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴

آموزش سبک زندگی مهدوی و امام‌شناسی در فرهنگسرای مدرس دزفول

گروه اجتماعی: فرهنگسرای مدرس دزفول برای علاقه‌مندان به موضوع مهدویت، دوره‌های آموزشی امام‌شناسی و سبک زندگی مهدوی برگزار می‌کند.

مسلم دیناروند مسئول فرهنگی اجتماعی فرهنگسرای مدرس دزفول در گفت‌وگو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: فرهنگسرای مدرس دزفول برای علاقه‌مندان به موضوع مهدویت، دوره‌های آموزش امام شناسی و سبک زندگی مهدوی برگزار می‌کند.

وی ادامه داد: دوره مهدویت و امام‌شناسی با همکاری بنیاد مهدویت شهرستان دزفول برگزار می‌شود و نام نویسی در آن از 1 مردادماه آغاز شده و تا پایان این ماه ادامه دارد. کلاس‌های این دوره شهریورماه تشکیل می‌شوند.

دیناروند گفت: علاوه بر این، برگزاری دوره سبک زندگی مهدوی نیز با همکاری سپاه ناحیه دزفول و بنیاد مهدویت از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای مدرس دزفول است. در صورتی که تعداد متقاضیان به حدنصاب برسد دهه سوم مرداد کلاس‌های این دوره آغاز می‌شود.

گفتنی است، فرهنگسرای مدرس دزفول سال 91 در شهرستان دزفول تأسیس و راه‌اندازی شد.

captcha