کد خبر: 3625888
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸
مسیب‌زاده:

اجرای طرح «بینش مطهر» ویژه فرهنگیان به 6 استان رسید

گروه جامعه: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح بینش مطهر در شش استان یزد، فارس، خراسان رضوی، کرمان، خراسان جنوبی و مرکزی ویژه فرهنگیان خبر داد.

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری طرح بینش مطهر خبر داد و گفت: بینش مطهر یک سیر مطالعاتی از کتاب‌ها و اندیشه‌های بلند استاد شهید مرتضی مطهری است.

وی با بیان اینکه مطالعه آثار شهید مطهری همواره مورد تأکید امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بوده است، گفت: فرهنگیان همواره در زمینه مطالعه آثار این شهید گرانقدر پیشگام بوده‌اند، در حال حاضر نیز پرداختن به اندیشه‌های استاد مطهری از نیازهای جامعه فعلی است.

مسیب‌زاده با اشاره به اجرای طرح بینش مطهر در استان فارس طی پنج سال گذشته اظهار کرد: ثمرات درخشان اجرای طرح در میان فرهنگیان باعث شد تا دایره اجرای طرح را گسترش دهیم و با هماهنگی ادارات قرآن، عترت و نماز استان‌ها در شش استان به اجرای طرح بپردازیم.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال جاری، طرح بینش مطهر در شش استان یزد، فارس، خراسان رضوی، کرمان، خراسان جنوبی و مرکزی ویژه فرهنگیان اجرایی می‌شود، اظهار کرد: دبیرخانه دائمی طرح در استان فارس مستقر است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه محور تحول نیروی انسانی است و در سطح کشور فرهنگیان از نقش مهمی برخوردار هستند، گفت: اندیشه‌های والای استاد مطهری عینیتی از تفکر انقلابی و معنوی است که فرهنگیان برای پیمودن مسیر تعلیم و تربیت به آن نیازمند هستند.

وی از تدوین 40 کتاب برای سیر مطالعاتی اندیشه‌های این استاد شهید خبر داد و عنوان کرد: این آموزه‌ها در چهار سطح پیگیری می‌شود؛ به نحوی که فرهنگیان ابتدا به مطالعه شخصی و پس از آن به مباحثه با سایر همکاران می‌پردازند و پس از مطالعه نهایی در آزمون پایان دوره  شرکت می‌کنند.  

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از در نظر گرفتن پیوست اولیا برای طرح بینش مطهر خبر داد و گفت: این سیر مطالعاتی در کلاس‌های آموزش خانواده نیز دنبال می‌شود.
captcha