کد خبر: 3626811
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶
برای اولین‌بار و با حضور گروه العباد خوزستان؛

محفل قرآنی در جلال‌آباد افغانستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: برای اولین‌بار و با حضور گروه تواشیح العباد خوزستان در شهر جلال‌آباد در استان ننگرهار افغانستان محفل انس با قرآن از سوی وابستگی فرهنگی سركنسولگری جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، در ادامه اجرای برنامه‌های قرآنی گروه تواشیح العباد خوزستان در کشور افغانستان، برای اولين‌بار در شهر جلال‌آباد در استان ننگرهار افغانستان محفل انس با قرآن از سوی كنسولگری جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

اين محفل با حضور علمای اهل سنت، والی(استاندار)، اعضای شورای شهر جلال‌آباد،مدير دانشگاه علوم قرآنی كابل و معاون وزير آموزش عالی كشور همراه بود.

محفل قرآنی ابتدا با قرائت قرآن رسول تمجید و خيرمقدم رايزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.


پس از آن گروه تواشیح العباد به اجرای تواشيح اسماء‌الحسنی و اثری در مدح و ثنای نبی مکرم اسلام(ص) پرداخت که با تشویق خضار همراه شد.

شيخ‌الحديث مولوی محمد صادق در حاشیه این محفل قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایکنا خوزستان اظهار کرد: راز بقا و پیشرفت و ترقی امت مسلمان در وحدت است.


وی بیان کرد:‌ اگرچه در صدر اسلام تعداد مسلمانان اندک بود اما ما متفق و موحد بودند و از این اتفاق، خداوند مسلمانان را پیروز کرد و دشمنان آنها شکست خوردند.


مولوی محمدصادق ادامه داد:‌ همه مسلمانان در مقدسات و فرهنگ با هم یکی هستند و اگر با همین شرایط با یکدیگر در وحدت زندگی کنند، دشمنان خدا را ذلیل می‌کنند. چون مسلمانان دوستان خداوند هستند خداوند آنها را یاری می‌کند. این آیه شریفه قرآن کریم « هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا؛ اوست كسى كه پيامبر خود را به [قصد] هدايت با آيين درست روانه ساخت تا آن را بر تمام اديان پيروز گرداند و گواه‏ بودن خدا كفايت مى ‏كند (/ فتح) این آیه برای ما تسلی است که خدا ما را یاری می‌کند به شرط اتحاد.

همچنین در این محفل قرآنی برنامه حفظ قرآن توسط حافظ کل قرآن کریم عليرضا سامری برگزار شد.

captcha