کد خبر: 3627003
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۹

افزایش مؤسسات قرآن با رویکرد موازی‌کاری آسیب است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآن و عترت آل‌کساء اراک گفت: فعالیت مؤسسات بدون مجوز، پیشینه مؤسسات معتبر را زیر سؤال می‌برد، کثرت مؤسسات قرآنی آن هم در شرایطی که کلاس‌های یکسان برگزار می‌کنند و به نوعی موازی کاری می‌کنند به صلاح آینده قرآنی شهر نیست.

فاطمه نعیمی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت آل‌کساء اراک، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با اشاره به سخت گیری‌های صدور مجوز مؤسسات قرآنی گفت: بنده برای اخذ مجوز با سختی‌های زیادی مواجه بودم اما امروز شاهد رشد مؤسسات بدون مجوز در سطح شهر هستیم.
نعیمی گفت: فعالیت مؤسسات بدون مجوز، پیشینه مؤسسات معتبر را زیر سؤال می‌برد، کثرت مؤسسات قرآنی آن هم در شرایطی که کلاس‌های یکسان برگزار می‌کنند و به نوعی موازی کاری می‌کنند به صلاح آینده قرآنی شهر نیست. 
 مدیر مؤسسه قرآن و عترت  آل‌کساء اراک بیان کرد: این مؤسسه فعالیت خود را از سال89  آغاز کرد و امروز 200 قرآن‌آموز را تحت آموزش دارد، دوره‌های کم سوادی و بی‌سوادی ویژه بزرگسالان و حفظ سوره‌های کوچک، صوت و لحن، روخوانی و روانخوانی، حفظ موضوعی ، تدبر و  تفسیر برای گروه‌های سنی مختلف توسط 14 مربی برگزار می‌شود.
نعیمی خاطرنشان کرد: یک مؤسسه برای موفقیت باید کار خلاقانه و هنری در آموزش قرآن داشته باشد نه اینکه به بهانه قرآن شهریه را کاهش دهد، هزینه برای یادگیری قرآن باید در سبد خانواده‌ها قرار گیرد، مؤسسه آل‌کساء در آموزش خلاقانه کودکان پیشگام است.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت آل کساء اراک افزود: مکان این مؤسسه استیجاری است، سابقاً در پرداخت اجاره‌بهاء کمک‌های به مؤسسه می‌شد اما امروز این کمک‌ها قطع شده است و توان پرداخت کرایه بیشتر را نداریم خانه به دوشی مؤسسات به کیفیت کار آسیب می‌زند و باعث ریزش قرآن‌آموزان می‌شود.
captcha