کد خبر: 3627393
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸

والدین با آموزش قرآن فرزندان خود را بیمه کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: استاد برجسته قرآن و مشاور قرآنی استاندار آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: والدین باید به فکر فرزندان خود باشند و آنها را به واسطه‌ آشنایی با قرآن بیمه کنند و همچنین باید فرهنگ‌سازی قرآنی داشته باشیم تا با حداقل مبلغ بتوانیم جامعه را اصلاح کنیم.

مجید باوردی، استاد برجسته قرآن و مشاور قرآنی استاندار آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، در خصوص مسابقات استانی قرآن کریم اوقاف اظهار کرد: در هر دوره از مسابقات شاهد حضور چهره‌های مستعد قرآنی هستیم که به طبع این دوره نیز نسبت به میانگین مطلوب ارزیابی می‌شود.
وی با اشاره به سطح این دوره از مسابقات، ادامه داد: اما واقعیت امر این است که در این استان انتظار بیشتری داشتیم و باید امر سرمایه‌گذاری بر روی نیروهای مستعد و جوان با جدیت بیشتری در پیش گرفته شود.
باوردی بیان کرد: در سرمایه‌گذاری نباید تنها به مرکز استان اکتفا شود زیرا بسیاری از نیروهای توانمند در شهرستان‌ها وجود دارد که به دلیل عدم وجود امکانات و عدم بهره‌مندی از محضر اساتید برجسته زمینه رشد و شکوفایی ندارند.
داور مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف آذربایجان‌شرقی، تصریح کرد: هرچند برخی از اساتید به شهرستان‌ها رفته‌ و اکنون شاهد رویش استعدادهای قرآنی در آذرشهر، مرند و بستان آباد هستیم، اگر مسئولین امر مخصوصا اوقاف اساتید شاخص استان را به دیگر شهرستان‌ها اعزام کند، قطعا شاهد پیشرفت نوجوانان و جونان بیشتری در زمینه قرآن خواهیم بود.
وی، یادآور شد: در درجه اول والدین باید به فکر فرزندان خود باشند و آنها را به واسطه‌ آشنایی با قرآن بیمه کنند، از طرف دیگر باید فرهنگی سازی قرآنی داشته باشیم تا با حداقل مبلغ بتونیم جامعه را اصلاح کنیم.
باوردی، اظهار کرد: والدین در ابتدا کودکان را با مسائلی سرگرم می‌کنند که هیچ ثمری برای زندگی آتی آنان ندارد و پس از آنکه به هر دلیلی نوجوان یا جوانشان به مشکل مبتلا می‌شود به دنبال راهکار می‌گردند، پس چه بهتر است از همان ابتدا به فکر تربیت قرآنی آنان باشیم.
captcha