کد خبر: 3627602
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵

رقابت 300 متسابق در مسابقات قرآن استانی قم

گروه فعالیت‌های قرآنی: 300 تن از قاریان و حافظان قمی در چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم این استان با هم رقابت خواهند کرد.

سیدمحمد صالح نژاد، مسئول اداره قرآنی اداره‌کل اوقاف قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان از فردا سه شنبه، 17 مرداد ماه با حضور بانوان قاری و حافظ قرآن آغاز می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه مسابقات بخش بانوان در رشته های حفظ، قرائت، دعا و ترتیل در امامزاده شاه سیدعلی(ع) برگزار می‌شود، افزود: مسابقات بخش آقایان نیز در همین مکان در رشته‌های مذکور به انضمام رشته اذان برگزار می‌شود.
صالح نژاد ضمن اشاره به اینکه 300 نفر از بانوان و آقایان در این دوره از مسابقات حضور دارند، تاکید کرد: تفاوت این دوره با دوره گذشته در این است که گروه‌های تواشیح باید اجرای خود را در سالن مسابقات اجرا کنند و بعد از ضبط این برنامه، ما فیلم ضبط شده را برای داوری ارسال می‌کنیم و کار داوری آثار در استان انجام نمی‌شود.
captcha