کد خبر: 3627936
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸
منتظرالمهدی:

ضرورت تکریم خانواده‎ به عنوان مهمترین نهاد انتقال فرهنگ و ارزش‎ها به نسل آینده

گروه جامعه: مدیر عامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران، در مراسم تجلیل از 500بازنشسته شهرداری تهران در همایش «عاشقانه تو را می خوانم»، گفت: چنین برنامه‎هایی می‎تواند به الگویی مناسب برای زوج‎های جوان در راستای تحکیم نظام خانواده و صیانت از این نهاد مقدس تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ‌‌مصطفی منتظرالمهدی، مدیر عامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران، در همایش «عاشقانه تو را می خوانم»،که شب گذشته با حضور خانواده‎های بازنشسته شهرداری تهران و با هدف تجلیل از نیم قرن زندگی عاشقانه 500 بازنشسته شهرداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: اجرای برنامه‍‎های مختلف فرهنگی و اجتماعی ویژه بازنشستگان و خانواده‎های ایشان، یکی از اصلی‎ترین اهداف سازمان بازنشستگی در سال جاری است.

وی تکریم خانواده‎ها را به عنوان مهمترین نهاد انتقال فرهنگ و ارزش‎ها به نسل آینده، ضروری دانست و افزود: در این راستا، برآن شدیم که سومین مراسم تجلیل از نیم قرن زندگی عاشقانه بازنشستگان و همسران ایشان را به همراه خانواده برگزار کنیم.

مدیرعامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران ادامه داد: چنین برنامه‎هایی می‎تواند به الگویی مناسب برای زوج‎های جوان در راستای تحکیم نظام خانواده و صیانت از این نهاد مقدس تبدیل شود.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۵/۱۷ - ۰۹:۳۹
0
0
داشتن خانواده سالم موجب انتقال فرهنگ و ارزش‌ها به نسل بعد می‌شود و این موضوع باید مورد اهمیت و توجه قرار گیرد
captcha