کد خبر: 3627993
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶

بخش بانوان مسابقات قرآن استان تهران امروز پایان می‌یابد

گروه مسابقات: بخش بانوان چهلمین دوره مسابقات قرآن استان تهران که از روز گذشته 16 مردادماه آغاز شده است، امروز پایان می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، چهلمین دوره مسابقات قرآن استان تهران از روز 16 مردادماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در آستان مقدس امامزادگان جعفر(ع) و حمیده خاتون(س) آغاز و بلافاصله بعد از مراسم افتتاحیه رقابت‌های بخش بانوان نیز اجرا شد.
بر همین اساس در روز نخست این مسابقات بانوان شرکت‌کننده ابتدا در نوبت صبح در رشته‌های حفظ 10 جزء قرآن به رقابت پرداختند و پس از آن نیز در نوبت بعدازظهر و عصر رقابت‌های رشته‌های حفظ 20 جزء و کل قرآن کریم برگزار شد.
در ادامه و در روز دوم بخش بانوان در نوبت صبح رقابت‌های رشته حفظ پنج جزء و قرائت ترتیل برگزار می‌شود و در نوبت بعدازظهر و عصر نیز رقابت‌های رشته قرائت تحقیق و دعاخوانی برگزار خواهد شد تا به این ترتیب بخش بانوان این مسابقات به کار خود پایان دهد.
در بخش بانوان چهلمین دوره مسابقات قرآن استان تهران 80 شرکت‌کننده در رشته‌های حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم، قرائت ترتیل،‌ قرائت تحقیق و دعاخوانی به رقابت پرداختند.
این مسابقات که در آستان مقدس امامزادگان جعفر(ع) و حمیده خاتون(س) برگزار می‌شود، روز جمعه 20 مردادماه با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می‌دهد. همچنین رقابت‌های رشته تواشیح نیز روز 21 مردادماه در همین مکان برگزار می‌شود.
captcha