کد خبر: 3628866
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸
/چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خوزستان/

برگزاری مسابقات معارف و تفسیر قرآن، جامعه را مزین به اخلاق قرآنی می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام والمسلمین حسن‌زاده با بیان اینکه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری که قرائت و حفظ قرآن مقدمه‌ای بر درک و فهم آن باشد، گفت: برگزاری مسابقات در رشته‌های معارف و تفسیر قرآن باعث درک مفاهیم قرآنی شده تا جامعه ما زیبنده به اخلاق قرآنی شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، صبح امروز 19 مردادماه آیین افتتاحیه مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خوزستان در شرکت گاز خوزستان برگزار شد.

این مراسم با قرائت قاسم مقدمی قاری بین‌المللی همراه بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده امام جمعه موقت اهواز درباره ضرورت اهمیت بیش از پیش به قرآن کریم به سخنرانی پرداخت.

وی در این مراسم با تقدیر از برگزار کنندگان این دوره از مسابقات قرآن اظهار کرد: گردهمایی قرآنی باشکوهی در این مجلس با حضور شرکت کنندگان از سراسر استان و داوران استانی و کشوری مشاهده می‌شود که بسیار خوب است.

وی بیان کرد: نکته قابل توجه در این دوره از مسابقات عدم توجه صرف به رشته‌های قرائت و حفظ قرآن کریم است، در این دوره از مسابقات شرکت کنندگان رشته‌های معارف و تفسیر قرآن کریم هم حضور دارند که این موضوع جای بسی خوشحالی را دارد.

حسن‌زاده ادامه داد: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری که قرائت و حفظ قرآن مقدمه‌ای بر درک و فهم آن باشد، برگزاری مسابقات معارف و تفسیر قرآن باعث تحقق این امر شده تا جامعه ما زیبنده به اخلاق قرآنی شود.

هم‌چنین با اجرای گروه تواشیح العباد خوزستان در مدح رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم مراسم ادامه یافت. 

به گزارش ایکنا خوزستان، مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خوزستان در دو روز 19 و 20 مردادماه برگزار می‌شود.

captcha