کد خبر: 3629288
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰

مدیریت اقامه نماز؛ محور نشست مدیران فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی

گروه سلامت: سومین دوره از نشست‌های تخصصی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سومین دوره‌ از نشست‌های تخصصی «توسعه توانمندی‌های مدیران و کارشناسان فرهنگی» با هدف بازآموزی فعالیت‌های مدیران و کارشناسان ادارات فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور امروز، 21 مرداد‌ماه، آغاز شد.

این نشست سه روزه با دو هدف اصلی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هم‌اندیشی و رایزنی دربارۀ مسائل مشترک برگزار شده است.

برگزاری کارگاه سواد رسانه‌ای با هدف آشنایی بیشتر و کسب مهارت‌ها و توانایی‌های لازم در مواجه با رسانه‌ها، برگزاری کارگاه مهارت‌های ارتباطی برای مدیران و کارشناسان فرهنگی و همچنین کارگاه «مسئولیت پذیری» و «مدیریت اقامه نماز» از جمله محورهای این نشست فرهنگی است.

captcha