کد خبر: 3630265
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴
به بهانه سالروز بازگشت آزادگان به کشور انجام می‌شود؛

تجلیل از آزادگان در فرهنگسرای گلستان

گروه جهاد و حماسه: همزمان با سالروز ورود غرورآفرین اولین گروه آزادگان دفاع مقدس از دست دشمن بعثی در جنگ تحمیلی، پاسداشتی با حضور سعید اوحدی،آزاده و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت سالروز بازگشت پرستوهای مهاجر دفاع مقدس به کشور، فرهنگسرای گلستان در نظر دارد با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران از آزادگان سرافزار کشور تجلیل کند.

سخنران این مراسم که پنجشنبه، 26 مردادماه ساعت 8 صبح و در فرهنگسرای گلستان برگزار می‌شود، سعید اوحدی، آزاده و رییس سابق سازمان حج و زیارت است. همچنین پخش مستندی از شهید محسن حججی و مستندی از ورود آزادگان به کشور با روایتگری حاج رسول ملایری از دیگر بخش‌های این برنامه خواهد بود. در این مراسم از آزادگان اقلیت مذهبی از جمله آوانس عزیزیان، سارو یعقوبیان، سینک وارتانیان و باگرات کشیش آبنوسی تجلیل خواهد شد.

علاقه‌مندان به بهره‌گیری از این برنامه برای کسب اطلاعات بیشتر به فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، فرهنگسرای گلستان مراجعه کنند یا با تلفن 77815173 تماس بگیرند.


captcha