کد خبر: 3630434
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۲

ثبت اولین وقف قرآنی شهرستان ملایر

گروه اجتماعی: کارشناس مسئول معاونت فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر از ثبت اولین وقف قرآنی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام محمد احمدوند کارشناس مسئول معاونت فرهنگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ملایر از ثبت اولین وقف قرآنی این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: واقف خیر اندیش خانم نگار جعفری جوزانی یک باب منزل مسکونی در محل روستای جوزان این شهرستان به مساحت 500 متر مربع در زمینه تربیت حافظان قرآن کریم وقف نموده است
وی با اشاره به ارزش موقوفه مذکور، افزود: این وقف جدید 300 میلیون تومان ارزش دارد و از نوع وقف‌های منفعتی است و از محل عواید حاصل از این موقوفه به امر تربیت حافظان کلام وحی، کمک صورت خواهد پذیرفت.  
حجت‌الاسلام احمدوند این وقف را اولین وقف در زمینه کمک به امر تربیت حافظان قرآن کریم در سطح استان دانست و عنوان کرد: ترویج فرهنگ قرآنی از موارد بسیار مهمی است است که باید مورد توجه واقفین و خیرین سطح استان دارالمومنین همدان قرار بگیرد.

منبع: روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان

captcha