کد خبر: 3633463
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵
ساکی مطرح کرد:

طلب 240 میلیارد تومانی علوم پزشکی لرستان از سازمان‌های بیمه‌گر

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این‌که دانشگاهی که کارآفرین باشد تحول ایجاد می‌کند، گفت: در حال حاضر 240 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب داریم و این سازمان تا پایان آبان‌ماه سال گذشته کارانه را پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، کوروش ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز، 31 مردادماه در نشست با خبرنگاران لرستان با بیان این‌که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌‌توانند کُمیت لنگ بیکاری استان را برطرف کنند، گفت: دانشگاهی دانشگاه است که بتواند کارآفرین باشد و شرکت‌‌های دانش‌بنیان ایجاد کند کمااینکه دانشگاهی که کارآفرین باشد تحول ایجاد می‌کند.
وی افزود: علوم پزشکی دستگاهی است که رسالتی عظیم دارد و هر لحظه باید جوابگوی جان مردم باشد، این‌که بیاید در حاشیه و جواب حاشیه‌ها را بدهد باعث می‌شود از رسالتش دور شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این‌که سرطان بیماری است که نهایتاً به مرگ منتج می‌شود، تصریح کرد: در راستای درمان این عارضه کارهای زیادی  در استان صورت گرفته و برای درمان سرطان، شیمی‌درمانی جراحی و رادیوتراپی انجام می‌شود.
وی اضافه کرد: قبلاً مردم برای درمان سرطان به استان‌های مرکزی، تهران، اراک مراجعه می‌کردند و حتی روزها و ماه‌ها در بلوارها می‌خوابیدند تا بتوانند رادیوتراپی انجام دهند و این در حالی‌است که امروز در استان خدمات شیمی‌درمانی و رادیوتراپی به متقاضیان ارائه می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به این‌که در بحث تحول نظام سلامت اختلال ایجاد شد واین باعث شد سازمان‌های بیمه سلامت و تأمین اجتماعی یازده میلیون نفر را به مجموع بیمه‌شدگان اضافه کنند، افزود: همچنین سازمان‌های بیمه‌گر 9 ماه است که کارانه پزشکان و پرستاران را پرداخت نکرده در حالی‎که حقوق یک پزشک بین 2 میلیون تا 2.2 میلیون است و چنانچه کارانه را دریافت نکند با مشکلاتی مواجه می‌شود.
وی با بیان این‌که ظرف یکی دو ماه آینده مرکز شیمی درمانی بیمارستان شهید رحیمی با ظرفیت 30 تخت آغاز به‌کار می‌کند، عنوان کرد: در حال حاضر 240 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر طلب داریم و این سازمان تا پایان آبان‌ماه سال گذشته کارانه را پرداخت کرده است.
این مسئول درخصوص راه‌اندازی رادیوتراپی در استان، افزود: رادیوتراپی خطری ندارد و از سوی سازمان انرژی اتمی تأئید شده است و در یک مقطع شش ماهه و یک  ساله روی آن نظارت می‌شود.
ساکی گفت: به‌علت کمبود پارکینگ بیمارستان شهید رحیمی را برای راه‌اندازی مرکز شیمی درمانی درنظر گرفتیم و این در حالی‌است که شهرداری خرم‌آباد برای این موضوع 6 میلیارد تومان جریمه برای دانشگاه درنظر گرفته است.
captcha