کد خبر: 3633793
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰

استقبال چینی‌ها از آثار تصویرگران ایران

گروه ادب: بازدیدکنندگان غرفه ایران در نمایشگاه کتاب چین از آثار به نمایش درآمده تصویرگران ایرانی در غرفه ایران استقبال گسترده‌ای کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، بیست و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب پکن صبح امروز به صورت رسمی آغاز به کار کرد. ایران مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه است. مراسم افتتاح غرفه ایران صبح امروز به صورت رسمی و با حضور مقامات رسمی از کشورمان و طرف چینی برگزار شد. در غرفه ایران بیش از 70 تابلو از تصویرگران ایرانی به نمایش گذشته شده است که از طریق فراخوان و از میان 900 اثر ارسال شده داوری و انتخاب شده است.
یادآور می‌شود نمایشگاه کتاب پکن تا 5 شهریور ماه به کار خود ادامه می‌دهد. ایران به عنوان مهمان ویژه و با برنامه‌های متعدد در این دوره از نمایشگاه حضور یافته و ناشران قرآنی و آثار مذهبی حضور پررنگی در این آوردگاه بین المللی دارند.
بیست و چهارمین دوره نمایشگاه کتاب پکن ازتاریخ 1 تا 5 شهریور ماه برگزار می شود. ایران مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه است.

captcha