کد خبر: 3634088
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
حسینی:

موزه مردم شناسی انجدان افتتاح می‌شود

گروه فرهنگی: مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی از افتتاح موزه مردم شناسی روستای تاریخی انجدان اراک به مناسبت هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، محمد حسینی، مدیرکل میراث فرهنگی با اشاره به آغاز هفته دولت گفت: به مناسبت این هفته دوازدهمین موزه استان در روستای هدف گردشگری انجدان اراک افتتاح می‌شود.
حسینی افزود: این موزه مردم شناسی که حمام تاریخی انجدان بوده با تهیه طرح مطالعاتی به صورت کامل مرمت شده و کلیه مقاوم سازی‌های آن صورت گرفته است. همچنین مجوز موزه‌داری و مجموعه داری آن نیز صادر شده تا اولین موزه روستایی استان مرکزی شکل گیرد.
وی اظهار داشت: روستای هدف گردشگری انجدان در شهرستان اراک دارای ظرفیت‌های منحصر به فرد گردشگری است که با افتتاح موزه به داشته‌های آن افزوده خواهد شد و مجموعه کاملتری برای جذب گردشگری خواهد داشت. بنای این حمام متعلق به دوره قاجار بوده و پیش از تبدیل به موزه، متروک مانده بود.
captcha