کد خبر: 3638106
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
محمدی ‌اعلام کرد:

‌بازگشت حجاج ایرانی به کشور از فردا آغاز می‌شود

گروه جامعه: رئیس سازمان حج و زیارت گفت: اولین پرواز بازگشت حجاج جمهوری اسلامی ایران به کشور در اولین ساعت فردا چهاردهم شهریور ماه از فرودگاه جده انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به‌نقل از سازمان حج‌و زیارت، حمید محمدی، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به پایان موسم حج، گفت: با توجه به پایان موسم حج سال‌جاری بازگشت توام با سلامت همه حجاج از منا به مکه مکرمه در روز گذشته، پروازهای بازگشت حجاج به کشور از آغازین ساعات صبح فردا سه شنبه چهاردهم شهریور ماه از فرودگاه جده آغاز می‌شود. همچنین همزمان از فردا خروج حجاج از مکه مکرمه به سمت مدینه منوره و فرودگاه جده انجام می‌شود.  

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به هماهنگی ایجاد شده با مسئولین سازمان هواپیمایی عربستان و وزارت حج عربستان، برای تسریع در انجام پروازهای بازگشت و استفاده از تسهیلات بیشتر فرودگاه مدینه گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده بخشی از پرواز حجاج مدینه قبل از ۱۴ تا ۱۹ شهریور علاوه بر فرودگاه جده، از فرودگاه مدینه منوره نیز انجام می‌شود.  

رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: تلاش می‌شود که حجاج با پروازهای منظم‌تر که از دو فرودگاه جده و مدینه منوره به مقصد ۲۰ فرودگاه کشور انجام می‌شود، به سهولت و سلامت به میهن بازگردند.
captcha