کد خبر: 3639141
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸

اجرای برنامه‌های فرهنگی، تبلیغی و مشاوره‌ای در موکب‌های اربعین

گروه اجتماعی: عضو هیئت‌امنای موکب‌العباس(ع) خرم‌آباد با بیان این‌که کاروان اربعین یک تصویر و یک صحنه است که مردم را با عمل خود به آنچه که بهتر است دعوت کنیم، افزود: لازم است در کنار این حرکت عظیم که در جریان است، حرکت فرهنگی، تبلیغ فقهی و تبلیغ مشاوره‌ای نیز در موکب‎ها داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام موسوی، از اعضای هیئت امنای موکب‌العباس(ع) خرم‌آباد، در جلسه هماهنگی هیئت امنای موکب‌العباس(ع) خرم‌آباد، که شامگاه سه‌شنبه، 14 شهریورماه برگزار شد، گفت: مسیری که ما در پیش گرفتیم به جریان فکری و شکلی توأمان نیاز دارد.
وی ادامه داد: امروز ما در مقابل یک سؤال جهانی قرار گرفتیم که هرچه‌قدر کاروان اربعین باشکوه‌تر می‌شود این سؤال پُررنگ‌تر در جهان نمود پیدا می‌کند و آن سؤال این است که امروز افکار و عقاید مختلف غیر شیعی می‌پرسند که این حسینی که زیبا مردن را به شیعیان نشان داده و ما این موضوع را در هشت سال جنگ تحمیلی نشان دادیم و در حال حاضر نیز افرادی مانند محسن حججی زیبا مردن را برای دیگران به تصویر کشیدن، چگونه انسانی است.
موسوی با بیان این‌که امروز جهان می‌پرسد آیا شیعیان حسین می‌توانند خوب زندگی کردن را نیز از حسین بیاموزند یا نه، تصریح کرد: کاروان اربعین یک تصویر و یک صحنه است که ما زندگی خود را به رخ بکشیم، مردم را با عمل خود به آنچه که بهتر است دعوت کنیم، با کار و دوری از منیتی که در موکب‌ها وجود دارد، موکب به پا کردن‌ها برای همین مسائل فرهنگی است، اگر غذایی را پخش می‌کنیم برای این است که بتوانیم در کنار آن یک بحث فرهنگی را مطرح کنیم.
وی با اشاره به این‌که کسانی‌که کربلا می‌روند همه بچه مذهبی نیستند و تنها عشق به امام حسین(ع) و جاذبه میدان مغناطیسی اوست که افراد را به این سمت می‌کشد، اظهار کرد: این‌جا وظیفه ما سنگین است که در کنار این حرکت عظیم که در جریان است، حرکت فرهنگی، تبلیغ فقهی، تبلیغ مشاوره‌ای  داشته باشیم.
موسوی بیان کرد: قیمت کار ما به اندازه‌ای است که برای امام حسین(ع) همت می‌کنیم.
captcha