کد خبر: 3640688
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹

غلظت ذرات معلق در هوای سیستان به بیش از 4 برابر حدِ مجاز رسید

گروه اجتماعی: رئیس گروه پیش‌بینی و هشدار اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: سرعت وزش باد در سیستان در ۲۴ گذشته به بیش از 4 و نیم برابر حدِ مجاز رسیده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، به‌نقل از اداره کل هواشناسی استان، سرعت وزش باد در سیستان در ۲۴ گذشته به بیش از 4 و نیم برابر حدِ مجاز رسیده است.
علی ملاشاهی، رئیس گروه پیش‌بینی و هشدار اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر، ادامه داد: در ادامه روند وزش بادهای 120 روزه در منطقه سیستان سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در 24 ساعت گذشته در این منطقه به  79 کیلومتر بر ساعت رسید.
رئیس گروه پیش‌بینی و هشدار اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه حدِمجاز و استاندارد ذرات معلق در هوا 150 میکروگرم بر مترمکعب است، ادامه داد: این شرایط جوی نامساعد در سیستان موجب شد غلظت ذرات معلق در هوای منطقه به 733 میکروگرم بر مترمکعب معادل 4.8 برابر حدِمجاز برسد.
ملاشاهی بیان کرد: پیش‌بینی کلی وضع هوای استان بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری نشان می‌دهد امروز در منطقه سیستان وزش باد و گرد و خاک ادامه دارد و این شرایط با شدت کمتر تا اواخر هفته تداوم خواهد داشت.
captcha