مرضیهسادات رضوی، رئیس اداره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با اشاره به برپایی دوره تربیت مربی داور از سوی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران گفت: هدف از برگزاری دوره، تأمین و تکمیل داوران مجرب و یکسانسازی شیوه داوری در حوزههای علمیه توسط طلاب خواهر است.وی افزود: تاکنون حدود ۲۵۰ نفر از طلاب از ۲۸ استان در شش دوره از سال ۱۳۹۲ تا کنون با موفقیت در دورهها شرکت نموده و مشغول به انجام داوری در مسابقات مدرسهای و استانی در سطح کشور شدهاند.
رضوی با بیان اینکه پس از پایان دوره به اساتیدی که موفق به کسب امتیاز لازم در آزمون شوند مجوز داوری اعطاء خواهد شد تصریح کرد: داوران در مسابقات قرائت حوزههای علمیه خواهران همکاری خواهند داشت.
رئیس اداره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران عنوان کرد: در این دوره که به مدت سه روز در شهر مقدس قم برگزار میشود، شیوه صحیح داوری در بخشهای مختلف تجوید، صوت و لحن و وقف و ابتدا توسط اساتید مجرب آموزش داده خواهد شد.
رضوی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه این دوره که صبح امروز 20 شهریور برگزار شد، پس از تلاوت قرآن کریم توسط آقای وحیدی از قاریان ممتاز قم، حجتالاسلام و المسلمین عبدالکریم بهجتپور به ایراد سخنانی پرداخت.
گفتنی است این مفسر قرآن در سخنانش با تأکید بر تلاوت قرآن و عمل به احکام و دستورات الهی گفت: هرکاری برای قرآن انجام شود مأجور است.
وی افزود: باید مردم را به بودن و انس با این کتاب تشویق و تکریم کنید، به واسطه این کتاب ظرفیتمان را بالا ببریم و بیماری های باطنی مان را درمان کنیم.
بهجتپور خطاب به شرکتکنندگان افزود: یکی از بزرگترین وظایف شما، آشنا کردن مردم با عبارات قرآن است و باید مسیر فهم قرآن را برای مردم هموار کرد.
وی تاکید کرد: باید تلاش کرد تا مردم با قرآن انس بیشتری داشته باشند و مهمترین در مسئله تشویق مردم به خواندن ترجمه قرآن کریم است.
این مفسر تصریح کرد: اجر تلاوت قرآن به خاطر تأثیری است که باید داشته باشد که این تأثیر با فهم قرآن از طریق توجه به ترجمه آیات الهی حاصل میشود.