در این مراسم معنوی که پس از نماز مغرب و عشا و در محل مسجد اعظم قائمشهر برگزار شد و تشکلهایی همچون مجمع فعالان قرآنی دهه هفتاد قائمشهر، بنیاد قرآن و معارف اسلامی و جمعی از فعالان قرآنی شهرستان قائمشهر نیز در برگزاری آن سهیم بودند، آیتالله علی معلّمی، امام جمعه قائمشهر و نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و نیز جواد حقنظر، استاد دانشگاه و قائممقام اسبق آموزش و پرورش مازندران در مورد این استاد پیشکسوت به ارائه سخنرانی پرداختند.
در این مراسم که با ذکر مصیبت و مداحی قاری ممتاز و ذاکر اهل بیت(ع)، سیدرضا میرزا آقایی از شاگردان آن استاد مرحوم همراه بود، جمعی از قاریان قرآن کریم ازجمله محمدرضا ذبیحی، امیرحسین شریفی، امیررضا طالبی به همراه روحالله حیدری، رئیس مجمع مرکزی قاریان قرآن کریم قائمشهر به تلاوت زیبای آیات الهی پرداختند.
همچنین، در این مراسم که با حضور سیدعلی علوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجتالاسلام صادقی، معاون اداره تبلیغات اسلامی، ابوالحسنی، رئیس کانون قرآن، یحیی علینژاد، مسئول مهد قرآن کریم قائمشهر، سعید دهنوی، قاری ممتاز کشور، مهدی کهنسال، معاون اسبق ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، صفا رنجبر، مدیرعامل قرآن و معارف اسلامی و عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور و جمعی از اصحاب قرآن قائمشهر برگزار شد، از زحمات ۵۰ساله استاد مزدستان تقدیر و تجلیل شد.
مرحوم حسین مزدستان متولد ۱۳۱۹ شمسی که در سال ۹۳ و در همایش تکریم چهرههای قرآنی مازندران به عنوان یک پیشکسوت قرآنی مورد تجلیل قرار گرفت و پس از چهار سال مبارزه با بیماری به دیدار حق شتافت .
حسین مزدستان از جمله اساتیدی است که نقش مؤثری در تربیت نسل جدید قاریان قرآن کریم در دهه ۶۰ و ۷۰ در شهرستان قائمشهر ایفا کرد و طنین زیبای قرائت این استاد فقیه با نوای دلنشین مرحوم شحات انور همواره در یاد و خاطر قرآنیان و مردم قائم شهر به یادگار خواهد ماند.