کد خبر: 3641693
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷

تهیه 1500 دست لباس فرم دانش‌آموزان عشایری لرستان توسط خیرین

گروه اجتماعی: لباس فرم دانش‌آموزان مدارس عشایری لرستان توسط خیرین تامین و اهداء می‌شود که در این راستا در حال حاضر هزار و 500 دست لباس در اختیار آموزش و پرورش عشایری گذاشته شده و قرار است در آینده نزدیک معادل این آمار مجدداً تهیه و در اختیار آموزش و پرورش گذاشته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، نصرالله بازگیران، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه عشایری لرستان امروز چهارشنبه، 22 شهریورماه گفت: لباس فرم دانش‌آموزان مدارس عشایری با مشارکت خیرین تامین وقبل از شروع سال‌تحصیلی به دانش‌آموزان اهدا می‌شود.
وی با تقدیر از حمایت‌های مادی و معنوی خیرین  از دانش‌آموزان محروم عشایری، افزود:  این لباس‌ها برای تمامی دوره‌های ابتدایی، متوسطه اول و دوم با رایزنی و تعامل با خیرین نیک‌اندیش تهیه  و در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.  
بازگیران تاکید کرد: در حال حاضر تعداد یک‌هزار و 500 دست لباس فرم مدارس به ارزش تقریبی 130 میلیون ریال در اختیار آموزش و پرورش عشایری گذاشته شده است که قرار است در آینده نزدیک معادل این آمار مجدداً تهیه و در اختیار آموزش و پرورش گذاشته شود.
وی خدمت به دانش‌آموزان عشایری را والاترین و بالاترین خدمت برشمرد و گفت: باید تمام تلاش خود را مصروف اعتلای علمی و فرهنگی دانش‌آموزان عشایر کنیم تا بتوانند در آینده خدمتی درخور و شایسته به این قشر مولد و تاثیرگذار انجام دهند. 
captcha