کد خبر: 3641783
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
میرفخرالدینی خبر داد:

برگزاری همایش تجلیل از خیرین در یزد

گروه اجتماعی: رييس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان يزد از برگزاری همايش تجليل از خيرين با حضور ريیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای كشور در اواخر مهرماه سال‌ جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، سيدحيدر ميرفخرالدينی، رييس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان يزد روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این دانشگاه، توانسته گام مهمی در كمک به رفع اشتغال زايی بردارد به نحوی که به طور ميانگين 70 درصد از فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای جذب بازار كار می شوند و اين رقم در استان يزد تقريباً 100 درصد است.
وی گفت: این دانشگاه در قالب 9 مركز شامل هفت مركز پسرانه و دو مركز دخترانه در حال فعاليت است و  در حال حاضر دارای 12 هزار دانشجو است و پیش بینی می شود جذب دانشجو در سال جاری 20 درصد رشد داشته باشد.
میرفخرالدینی ادامه داد: در حال حاضر 60 درصد از دانشجويان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان غير بومی و 40 درصد بومی هستند.
وی افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای يزد به لحاظ شاخص نسبت فارغ‌التحصيل هنرستان به ورودی دانشگاه در جايگاه نخست كشور قرار دارد.
رييس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان يزد گفت: امسال با توجه به ارزیابی‌های وزارت علوم، درجه علمی دانشگاه از سه به چهار ارتقاء یافته ضمن اینکه بالاترین درجه علمی پنج است و اکنون تنها دانشگاه فنی و حرفه‌ای تهران از آن برخوردار است.
میرفخرالدینی از جذب 72 ميليارد ريال كمک های خيران طی يک سال گذشته خبر داد و گفت: امسال علاوه بر اعتبارات خيری، 20 ميليارد ريال از سوی دانشگاه صرف تجهيز كارگاه‌ ها و آزمايشگاه‌ ها شده است.
رييس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان يزد از برگزاری همايش تجليل از خيرين با حضور ريیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای كشور در اواخر مهرماه سال‌ جاری خبر داد.
captcha