کد خبر: 3642818
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱

اختتامیه کلاس‌های مهد قرآن دولت‌آباد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم اختتامیه کلاس‌های قرآن ترم تابستان مهد قرآن دولت‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با به پایان رسیدن ترم تابستان، کلاس‌های آموزش قرآن خردسالان مهد قرآن دولت‌آباد نیز به کار خود پایان داد.

مؤسسه مهد قرآن‌ کریم و ولایت شهرستان برخوار، مراسمی را با حضور 50 نفر از خردسالان به همراه اولیاء روز دوشنبه، 27 شهریور‌ماه ساعت 18 تا 19 در مکان مؤسسه برگزار می‌کند.

در کنار برپایی مراسم جشن، یکی از قاریان نوجوان پسر به تلاوت می‌پردازد و همچنین حافظان خردسال به ارائه محفوظات خود خواهند پرداخت و مدیرعامل مؤسسه نیز به ارائه برخی از فعالیت‌ها می‌پردازد.

در پایان مراسم از 60 نفر از برترین‌های کلاس های تابستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر می‌شود. کلاس‌های تابستان این مرکز برای گروه خردسالان شامل حفظ جزء 30، یک جزء، دو جزء، قرائت ترتیل و تحقیق بود.

یادآور می‌شود، مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت شهرستان برخوار در دولت‌آباد، خیابان شهید داوری، فلکه نماز، خیابان حجاب واقع شده است.
captcha