کد خبر: 3643032
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۸

مدیریت شعائر به اسلام جان و قدرتی تازه می‌بخشد

گروه سیاسی: آیت‌الله علما گفت: مدیریت شعائر به اسلام جان و قدرتی تازه می‌بخشد و دشمنان برای از پیش بردن اهداف شوم خود برای مناسبت‌های دینی و سیاسی کشور برنامه‌ریزی کرده و می‌خواهند مانع از برگزاری مطلوب این برنامه‌ها شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه امروز در نشستی با حضور مشاوران دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مسئولان شورای شهرستان‌های استان با حضور قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در کرمانشاه، گفت: امام(ره) و مقام معظم رهبری همواره بر انجام امور فرهنگی و برگزاری مناسبت‌های ایام‌الله انقلاب اهتمام ویژه داشتند.
وی به رسالت این شورا در هماهنگی مناسبت‌های مختلف کشور اشاره کرد و افزود: بقای اسلام در گرو حفظ شعائر آن است و برگزاری مناسبت‌هایی چون تاسوعا و عاشورا تأثیر ماندگار در حفظ اسلام دارد.
آیت‌الله علما اظهار کرد: مدیریت شعائر به اسلام جان و قدرتی تازه می‌بخشد.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: دشمن برای پیش بردن اهداف شوم خود برای مناسبت‌های دینی و سیاسی کشور برنامه‌ریزی کرده و می‌خواهد مانع از برگزاری مطلوب این برنامه‌ها شوند.
وی افزود: نباید از مدیریت شعائر اسلامی، برپایی برنامه‌های دینی و اجتماعی و سیاسی و آنچه که در حفظ انقلاب مؤثر است غفلت شود.
آیت‌الله علما تصریح کرد: بسیاری از توطئه‌های دشمنان را آگاهی و بصیرت مردم و حضور آنان در مراسم‌ ملی و مذهبی خنثی می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه بر لزوم افزایش فعالیت‌های فرهنگی اشاره و عنوان کرد: همانطور که امام(ره) از تمام لحظات به نفع اسلام و انقلاب استفاده کرد ما هم نباید در این راه احساس خستگی کنیم چراکه در این خصوص حرف از گروه و جمعیت خاصی نیست بلکه نظام و اسلام و انقلاب مطرح است.
یادآور می‌شود، در پایان این نشست از زحمات عباس سروری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تقدیر شد.
captcha