کد خبر: 3644086
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶

لازمه تدبر در قرآن فرهنگ سازی استماع است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآن و عترت رایحه نرجس اراک گفت: تصور اکثر مردم این است که شنیدن قرآن به مراسم خاکسپاری محدود است و نوای قرآن در زندگی روزمره برای آنها جای سؤال دارد در حالیکه امروز باید دنبال تدبر در قرآن باشیم که لازمه آن فرهنگ‌سازی استماع است.

صدیقه زمانی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت رایحه نرجس اراک، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی گفت: قبل از انقلاب اسلامی صدای قرآن به سختی شنیده می‌شد اما امروز به برکت انقلاب با رشد فراگیر فعالیت‌های قرآنی روبه رو هستیم.
زمانی گفت: در اکثر محافل و جلسات برای هر کاری برنامه‌ریزی می‌کنند اما نوبت به قرائت قرآن که می‌رسد گویی همه چیز فراموش و تنها در پنج دقیقه خلاصه می‌شود، بی‌توجهی متولیان به این امور، یک ضعف بزرگ در جامعه اسلامی محسوب می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآن و عترت رایحه نرجس اراک افزود: متأسفانه شاهد هستیم هنگام تلاوت قرآن در جلسات، سکوت اختیار نمی‌شود. مردم ابتداً به فراگیری قرآن تمایل نشان می‌دهند اما آنطور که شایسته است پیگیر نیستند به طوری که وقتی محفلی برگزار می‌شود حتی برای شنیدن قرآن هم شرکت نمی‌کنند و اگر هم حضور پیدا کنند آنقدر محو صحبت با دیگران می‌شوند که فراموش می‌کنند برای استماع قرآن آمده‌اند.
زمانی اظهار کرد: تصور اکثر مردم این است که شنیدن قرآن به مراسم خاکسپاری محدود است و نوای قرآن در زندگی روزمره برای آنها جای سؤال دارد در حالیکه امروز باید دنبال تدبر در قرآن باشیم که لازمه آن فرهنگ‌سازی استماع است.
captcha