کد خبر: 3648110
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴
در خاش؛

حضور 2 هزار بسیجی شیعه و سنی در عزاداری حسینی

گروه اجتماعی: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان خاش گفت: در بزرگداشت دهه اول محرم امسال، بیش از 2 هزار بسیجی شیعه و سنی جهت تأمین امنیت مراسم عزاداری، مشارکت داشتند و صحنه زیبایی از وحدت اقوام و مذاهب در ایران اسلامی را به تصویر کشیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، سرهنگ پاسدار حسن فضلی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیح سپاه شهرستان خاش، صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، گفت: در بزرگداشت دهه اول محرم امسال، بیش از 2 هزار بسیجی شیعه و سنی جهت تأمین امنیت مراسم عزاداری، مشارکت داشتند و صحنه زیبایی از وحدت اقوام و مذاهب در ایران اسلامی را به تصویر کشیدند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خاش اظهار کرد: اهل سنت شهرستان خاش بصورت عملی نشان دادند که دلداده خاندان پیامبر(ص) هستند؛ محبت اهل بیت(ع) مخصوص یک مذهب نیست، بلکه در سطح دنیا نیز گسترده است.
وی با بیان اینکه تأمین امنیت برنامه‌ها از مهمترین مسئولیت‌هاست، افزود: بسیج و سپاه نیز در کنار سایر یگان‌های امنیتی و نیروی انتظامی، مسئولیت تأمین امنیت این مراسم را بر عهده داشت و خدا را شاکریم که این برنامه‌ها در امنیت کامل برگزار شد.
فضلی بیان کرد: بسیجیان همواره در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌ها و در نقاط مختلف شهرستان و حوزه استحفاظی و ماموریتی خود، امنیت پایدار را ایجاد کرده‌اند؛ هرجا که این نیروهای انقلابی حضور پیدا می‌کنند، آن مکان امن می‌شود و این امنیت نه تنها در شهرها بلکه در نقاط صفر مرزی نیز توسط این بسیجیان جان بر کف و همیشه آماده، برقرار می‌شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خاش همچنین از نیروهای امدادی، آتش‌نشانی و مجموعه بهداشت و درمان که به‌صورت آماده‌باش بوده و نیز از اصحاب رسانه جهت پوشش برنامه‌های عزاداری دهه اول محرم قدردانی کرد.
captcha