کد خبر: 3648550
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷

راهیابی مستند «بی بی طلا» به جشنواره کلی بیطار

گروه فرهنگی: مستند «بی بی طلا» تولید واحد هنرهای تصویری حوزه هنری لرستان به بخش نهایی جشنواره ملی بیطار راه یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، 38 اثر به بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و پویانمایی نخستین جشنواره تخصصی فیلم و عکس «بیطار» راه یافتند که  «بی بی طلا» تولید واحد هنرهای تصویری حوزه هنری لرستان در بین آثار راه یافته به این جشنواره ملی است.
هیئت انتخاب بخش فیلم جشنواره از میان ۳۹۷ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره 4 فیلم کوتاه داستانی، 22 مستند و 12 پویانمایی را برای شرکت در بخش مسابقه برگزیدند.
بنا بر این گزارش،  نخستین جشنواره تخصصی فیلم و عکس «بیطار» توسط سازمان دامپزشکی با همکاری سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، سازمان سینمایی حوزه هنری و فرهنگسرای شفق از 14 تا 17 مهر به دبیری ناصر باکیده در تهران و هم‌زمان در چند استان کشور برگزار می‌شود.
یادآور می‏‌شود، «مرغها تخم نمی‌گذارند»، «سربازها لک لک‌ها را دوست دارند»، «سهمی از سهم» «الاغ» در بخش فیلم، «مالی بی سنوور»، «فعالیت‌های سازمان دامپزشکی (دکتر علی رضایی)»، «بی‌بی طلا»، «وقتی گفتند نمی‌شود»، «ونگ وا»، «به‌خاطر یک مشت علف»، «what you resist persist»،«بوی نان»، «ظرفیت‌سازی برای جلوگیری از اتلاف گوشت»، «هیاهوی سرخ»، «هاری را بیشتر بشناسیم»، «بازگشت به سینه کوه»، «آشنایی با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان»، «صنعت طیور و آنفلوانزای پرندگان»، «لبخند سرد محافظ»، «پادزهر در موسسه رازی»، «بیماری تب مالت»، «زنبورها هرگز نمی‌خوابند»، «روزانه‌های یک دامپزشک»، «بی طال»، «رستگاری در باران» و «سارو» از آثار راه یافته به این جشنواره هستند.
همچنین در بخش پویانمایی «نگی نگفتیا» در سه بخش «خرید گوشت قرمز»، «معرفی حرفه دامپزشکی» و «هشدار به مرغداران»، «تب مالت» و «فروش غیر مجاز ماهی»، «هیچ‌کس»، «تب مالت» و «کد رهگیری»، «روباه دم بریده»، «آدم خانگی»، «عصر وارونه» و «کودکان دشت» برگزیده شدند.
captcha