کد خبر: 3649723
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱

سوره‌های كوتاه قرآن لالايی شبانه بود

کانون خبرنگاران نبأ: مادر محمدحسن گودرزی، حافظ کل قرآن کریم، گفت: اگر فرزند قرآنی می‌خواهیم، باید در کانون خانه و خانواده زمینه مهیا باشد؛ چراکه در خانواده قرآنی، فرزند قرآنی پرورش می‌یابد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، محمدحسن گودرزی، متولد 1385 و از حافظان کل قرآن کریم است؛ پسری پرانرژی و پرتحرک که همین امر باعث ‌شد مربیان قرآن در کلاس‌های آموزشی از او شاکی باشند. گرچه این شیطنت‌ها مانع رفتنش به کلاس‌های آموزش قرآن تا سن هفت، هشت سالگی می‌شود، اما در این مدت زمزمه‌های مادر و بازخوانی سوره‌های کوچک لالایی‌های شبانه او می‌شود.
فرشته خان‌محمدی، مادر این حافظ موفق با اشاره به آشنا کردن فرزندان به تعالیم قرآن و احکام اسلام از سنین کودکی، گفت: اگر فرزند قرآنی می‌خواهیم، باید در کانون خانه و خانواده زمینه مهیا باشد؛ چراکه در خانواده قرآنی، فرزند قرآنی پرورش می‌یابد.
وی درباره چگونگی آموزش قرآن به فرزندش، بیان کرد: محمدحسن خیلی پرانرژی و پرتحرک بود؛ طی دوران پنج تا هفت سالگی چندین بار او را در کلاس قرآن ثبت ‌نام کردم ولی به دلیل شیطنتی که داشت مربیان قرآن همیشه شاکی بودند. لذا، دیگر کلاس قرآن نرفت.
خان‌محمدی با بیان اینکه بعد از آن شب‌ها هنگام خواب به جای خواندن داستان، سوره‌های کوچک را برایش می‌خواندم تا اینکه خوابش می‌برد، عنوان کرد: محمدحسن کلاس اول بود و اصرار داشت که در مسابقات قرآن مدارس شرکت کند در حالی که هیچ کلاس قرآنی شرکت نکرده بود؛ از آنجایی که خیلی اصرار داشت فقط برای آشنایی با فضای مسابقه او را به محل مسابقه بردم که از پدرش هم قول گرفت اگر رتبه اول را کسب کرد یک دوچرخه هدیه‌اش باشد؛ چند روز بعد روی دیوار مدرسه بنری را دیدیم که محمدحسن حائز رتبه اول شده و همین موجب حضورش در کلاس حفظ مرکز آموزش قرآن آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) از سن هشت سالگی شد.
وی افزود: محمدحسن قبل از شروع به حفظ قرآن یک دوره کامل روخوانی و عربی خواندن را گذراند و حفظ قرآن را با عشق کامل در طی دو سال به اتمام رساند. او طی این دو سال همیشه حائز رتبه ممتاز بود؛ حتی در ترتیل‌خوانی ماه مبارک رمضان امسال در زمره مرتلین آستان شیخ صدوق(ره) به تلاوت جزء 27 پرداخت.
مادر محمد‌حسن با اشاره به حس نوع‌دوستی پسرش، اظهار کرد: روزی برای شخصی از خویشاوندان که بی‌‌بضاعت بود مبالغی را جمع‌آوری می‌کردند، محمدحسن مبلغ 80 هزار تومانی را که از مرکز آموزش قرآن به جهت کسب رتبه هدیه گرفته بود به آن شخص اهدا کرد؛ در همان روز او به امامزاده ابوالحسن(ع) برای زیارت مشرف شد و در همان مکان که آیات را از حفظ مرور می‌کرد دو روحانی حاضر در امامزاده جهت تحسین هدیه‌ای به محمدحسن دادند، دقیقا همان مبلغی بود که انفاق کرده بود به او بازگشت که این نتیجه انفاق در راه خداست.
وی با بیان اینکه محمدحسن در مدرسه و ورزش نیز همیشه موفق و ممتاز است؛ گفت: موفقیت او در قرآن نه تنها آسیبی به مدرسه نزد بلکه باعث پیشرفت او نیز در مدرسه و ورزشگاه شد به طوری که محمدحسن در رشته جودو مقام برتر را کسب کرد.
مادر این حافظ قرآن گفت: محمدحسن دارای دو برادر کوچک‌تر است که موجب شده آن دو نیز در مسیر حفظ قرآن قرار گیرند؛ او مشوق خیلی از بچه‌های هم سن و سال خود در باشگاه و مدرسه بوده است.
زهره لرنی
captcha