کد خبر: 3651336
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲

دیدار هیئت رئیسه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با آیت‌الله ری‌شهری

کانون خبرنگاران نبأ: همزمان با هفته نیروی انتظامی سردار رحیمی به همراه جمعی از فرماندهان ارشد انتظامی تهران بزرگ با حضور در ساختمان تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) با آیت‌الله ری‌شهری دیدار کردند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، 17 مهرماه در این دیدار ضمن تبریک هفته ناجا، اظهار کرد: در این برهه از زمان مسئولیت ایجاد امنیت بسیار سخت و در عین حال بسیار حساس است؛ تصور من این است که در هیچ کشوری به اندازه جمهوری اسلامی ایران امنیت برقرار نیست و این مرهون زحمات و تلاش سبزپوشان نیروی انتظامی است.
وی بیان کرد: اصولا برقراری امنیت در جامعه یکی از نیازهای مهم اجتماعی است که در روایات اهل بیت(ع) نیز به آن تأکید خاص شده است. در نظام اسلامی امنیت با عدالت مطرح است؛ نظام اسلامی باید امنیت داشته باشد و درکنار آن باید ارزش‌ها حفظ شود.
همچنین در ابتدای این دیدار سردار حسین رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با ارائه گزارشی از فعالیت‌های نیروی انتظامی تهران بزرگ، عنوان کرد: حضور روحانیت در کنار این نهاد انتظامی و بهره‌گیری از رهنمودهای ارزشمند ایشان کمک بزرگی برای فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی در راستای انجام وظیفه خطیر و حساس این نیرو خواهد بود.
فرهاد زمانی
captcha