کد خبر: 3652130
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۲
حسن‌بیگی:

معضل اعتیاد استان مرکزی بدون اقدام فوق‌العاده حل شدنی نیست

گروه اجتماعی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مطابق با آمار سال گذشته استان مرکزی در این حوزه وضعیت خوبی ندارد و اگر اقدام فوق‌العاده صورت نگیرد شاهد تبعات و معضلات جدی‌تری خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، شکر الله حسن‌بیگی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان که امروز، پنجشنبه 20 مهرماه در استانداری برگزار شد، گفت: آسیب‌های اجتماعی تبدیل به یک معضل  جهانی شده است و به همین منظور اقدامات  پیشگیرانه از اولویت‌های مهم هر کشوری است.
وی ادامه داد: استان مرکزی به عنوان استان پیشرو در حوزه‌های اجتماعی تاکنون توانسته اقدامات موثری در کاهش آسیب‌ها همچون تدوین سند اعتیاد و سند پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام دهد در این اسناد تمام دستگاه‌ها با نظارت دادگستری موظف هستند اقدامات فوق العاده انجام دهند.
حسن‌بیگی با بیان اینکه امسال اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان برای طرح‌ها و اقدامات حوزه اجتماعی به استان مرکزی تعلق گرفته است، گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اقدام فوق‌العاده دستگاه‌ها، کارگروه اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی همچون گذشته با جدیت کامل به این مباحث پرداخت، در جلسات آتی این کارگروه دستگاه‌های استان موظف هستند اقدامات فوق العاده خود را گزارش دهند و در صورت تخلف، دادگستری برخورد خواهد کرد.
وی تصریح کرد: متأسفانه برخی کارشناسان آمارهای غیر واقعی در حوزه اعتیاد ارائه می‌دهند، مطابق با آمار سال گذشته استان مرکزی در این حوزه وضعیت خوبی ندارد و  اگر اقدام فوق العاده صورت نگیرد شاهد تبعات و معضلات جدی‌تری در استان خواهیم بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در پایان تاکید کرد: باید قبول کنیم اعتیاد یک آسیب اجتماعی اولویت‌دار  است، این معضل هیچ وقت گزینشی عمل نمی‌کند و همه افراد جامعه را در معرض آسیب قرار داده است ولی آنچه به عنوان شاه بیت اقدامات مؤثر این حوزه قلمداد می‌شود اجتماعی کردن این آسیب است.
یادآور می‌شود: ایجاد پیوست اجتماعی و فرهنگی برای تمامی نمایشگاه‌های استان، تعبیه وای فای رایگان با بارگذاری سایت‌های مفید پیش فرض در 8 پارک اراک از مصوبات این کارگروه بود. 

captcha