کد خبر: 3656426
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰

80 مددجوی البرزی با کمک خیران راهی کربلا شدند

گروه اجتماعی: معاون امور فرهنگی کمیته امداد البرز گفت: ۸۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد البرز در 20 روز گذشته با کمک خیران به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند.

حسین رجبی، معاون کمیته امداد البرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز با اشاره به اینکه توجه به تقویت بنیه معنوی و فرهنگی جامعه هدف یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد است، اظهار کرد: رقمی معادل 80 میلیون تومان برای اعزام دو کاروان 40 نفری مددجو به اماکن زیارتی عراق در شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین و سامرا هزینه شده است.
وی افزود: 80 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد البرز در بیست روز گذشته  با کمک خیران به زیارت عتبات عالیات مشرف شدند.
رجبی تصریح کرد: کمیته امداد در کنار اجرای طرح‌های فقرزدایی که به منظور جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای رفع مشکلات معیشتی نیازمندان انجام می‌‌شود ضمن تعامل با خیران و در قالب طرح "شوق زیارت" کمک‌های مشخصی را نیز برای اعزام فقرا به اماکن زیارتی جذب می‌کند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد البرز عنوان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده همه مددجویان کهنسال و خانواده‌هایی که تاکنون به زیارت امام رضا(ع) مشرف نشده‌اند و یا سال‌های متمادی از زیارت قبلی آنان می‌گذرد با تعیین اولویت به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.
وی گفت: هدف از برگزاری اردوهای زیارتی آشنایی با سیره عملی و سجایای اخلاقی ائمه اطهار(ع) و تقویت ارزش‌ها و باورهای دینی مددجویان و توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی مددجویان است.
captcha