کد خبر: 3656430
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۵

فراخوان ثبت نام دوره تربیت معلم و حفظ قرآن در جامعة‌الحفاظ قرآن کریم

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه جامعةالحفاظ قرآن کریم کرمان دوره تربیت معلم و حفظ قرآن برگزار می‌کند.

مصطفی نیک‌ورز، مدیر مؤسسه جامعةالحفاظ قرآن کریم کرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از برگزاری دوره تربیت معلم و حفظ قرآن کریم در این مؤسسه خبر داد و گفت: مؤسسه جامعةالحفاظ قرآن کریم استان کرمان دوره تربیت معلم و حفظ قرآن کریم را برگزار می‌کند و مراحل ثبت‌ نام این دوره آغاز شده است.
مدیر مؤسسه جامعةالحفاظ قرآن کریم شرایط ثبت‌ نام این دوره را تشریح کرد و گفت: علاقه‌مندان برای ثبت‌ نام در این دوره‌ها باید شرایط زیر را دارا باشند: مربیان می‌بایست حافظ 5 جزء قرآن و یا در آزمون ورودی حفظ 5 جزء حد نصاب نمره را به‌دست آورده و همچنین یک کلاس آموزشی را مدیریت کرده باشند.
نیک‌ورز در پایان خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی زیر نظر سازمان دارالقرآن تهران برگزار خواهد شد و مدرکی که پس از پایان دوره به قرآن‌آموزان اهداء می‌شود معادل 10 واحد آموزشی است.
گفتنی است؛ علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره به مؤسسه جامعةالحفاظ قرآن کریم به نشانی کرمان، خیابان ناصریه، شماره یک مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۳۴۳۳۱۲۶۸۸۶ تماس حاصل کنند.
captcha