کد خبر: 3656829
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰

۱۳۰ کودک تفتی تحت حمایت طرح «همسفره»

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد شهرستان تفت گفت: ۱۳۰ نفر از کودکان کمتر از پنج سال این شهرستان در شش‌ماهه ابتدای امسال سبد غذایی دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از یزد، محمدحسن وراثی، مدیر کمیته امداد شهرستان تفت با اشاره به رشد ۱۴ درصدی پرداخت کمک به رفع سوءتغذیه کودکان کمتر از پنج سال در شش‌ماهه ابتدای سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اظهار کرد: ۶۵ میلیون تومان باهدف کمک به رفع سوءتغذیه کودکان کمتر از پنج سال تحت حمایت کمیته امداد شهرستان تفت در شش‌ماهه نخست سال ۹۶ هزینه شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان تفت افزود: ۱۳۰ نفر از کودکان کمتر از پنج سال این شهرستان در شش‌ماهه ابتدای امسال سبد غذایی دریافت کردند، سوءتغذیه کودکان یکی از مشکلاتی است که بسیاری از مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر با آن روبرو هستند، ازاین‌رو کمیته امداد توجه ویژه‌ای به این موضوع دارد.
وی بیان کرد: نیکوکارانی که مایل هستند به کودکان مبتلابه سوءتغذیه کمک کنند می‌توانند با مراجعه به سایت hamsofreh.ir در طرح «همسفره» ثبت‌نام کنند، این طرح برای تأمین حداقل نیاز غذایی کودکان نیازمند کمتر از پنج سال که سرپرستان آن‌ها توانایی مالی کافی را ندارند ایجادشده است.
وراثی بابیان اینکه ارائه خدمات درمانی و پرداخت کمک‌هزینه‌های درمان مددجویان یکی دیگر از رویکردهای حمایتی کمیته امداد است، افزود: ارائه خدمات درمانی به مددجویان در سرفصل‌های مختلفی ازجمله پرداخت هزینه‌های دارو، خدمات تشخیصی، بستری، دندانپزشکی، آزمایشگاه، بستری، پاراکیلنیک، نگهداری بیماران، هزینه سفر و اقامت، لوازم پزشکی، کمک به ارتقای شاخص‌های بهداشتی نیازمندان و خدمات درمانی بیماران خاص انجام می‌شود.
وی با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی پرداخت هزینه بهداشت و درمان مددجویان تفتی در شش‌ماهه ابتدای سال ۹۶ در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۵، گفت: ۱۷ میلیون تومان در طی این مدت به بهداشت و درمان مددجویان تحت حمایت اختصاص پیدا کرد.
مدیر کمیته امداد شهرستان تفت  درزمینهٔ بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال بیان کرد: کمیته امداد به‌منظور توانمندسازی مددجویان تحت حمایت تا زمان برقراری مستمری از سوی سازمان تأمین اجتماعی و احراز شرایط لازم جهت استفاده از مزایای بازنشستگی، اقدام به پرداخت بیمه‌های اجتماعی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه مجریان طرح‌های اشتغال و همچنین زنان سرپرست خانوار ازجمله افرادی هستند که در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانند از خدمات بیمه تأمین اجتماعی بهره‌مند شوند، گفت: کمیته امداد به‌منظور توانمندسازی مددجویان تحت حمایت تا زمان برقراری مستمری از سوی سازمان تأمین اجتماعی و احراز شرایط  لازم جهت استفاده از مزایای بازنشستگی، اقدام به پرداخت بیمه‌های اجتماعی می‌کند.
وراثی ادامه داد: ۱۲۴ میلیون تومان برای حق بیمه تأمین اجتماعی ۱۶۳ نفر از زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح‌های اشتغال این شهرستان در شش‌ماهه نخست سال ۹۶ پرداخت‌شده است.
یادآور می شود دو هزار و ۶۵۹ خانوار مددجویی با جمعیت سه هزار و ۹۳۰ نفر از خدمات کمیته امداد شهرستان تفت استفاده می‌کنند.
منبع: کمیته امداد یزد
captcha