کد خبر: 3658419
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰

10 و 11 آبان‌ماه؛ زمان برگزاری شب شعر عاشورا در شیراز/ نغمه‌سرایی 50 شاعر آئینی كشور

گروه فرهنگی: سی و دومین شب شعر عاشورا طی روزهای 10 و 11 آبان‌ماه جاری در جوار آرامگاه خواجه راز برگزار می‌شود.

احد ده بزرگی، دبیر شب‌های شعر عاشورا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از برگزاری سی و دومین شب شعر عاشورا در مهد شعر و فرهنگ و ادب خبر داد و گفت: این برنامه مطابق روال هر سال در آستانه فرا رسیدن ایام اربعین حسینی و ماه صفر اجرا می‌شود.

وی زمان برگزاری این مراسم را بعد از نماز مغرب و عشاء روزهای 10 و 11 آبان‌ماه جاری اعلام كرد و افزود: در این برنامه 50 نفر از برجسته‌ترین شاعران عاشورایی كشورمان به نغمه‌سرایی می‌پردازند.

ده بزرگی با بیان اینكه موضوع شب شعر امسال حضرت علی اكبر(ع) انتخاب شده بود، گفت: این برنامه در تالار حافظ شیراز با حضور گسترده عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت برگزار خواهد شد.

دبیر شب‌های شعر عاشورا از معرفی و رونمایی كتاب «محمد(ص) به سیرت پیغمبر» نوشته محمدرضا سنگری در این مراسم خبر داد و گفت: همچنین از كتاب شعر شهید حججی كه توسط شاعران كشورمان سروده شده و به‌همت سیدحسین متولیان گردآوری شده است، نیز در این مراسم رونمایی خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد كه قبل از برگزاری این مراسم، شب شعر عاشورایی دانشجویان وطلاب كشور و همچنین همایش ادبیات عاشورایی سازمان بهزیستی نیز در روز 9 آبان‌ماه جاری در شیراز برگزار می‌شوند.

captcha