کد خبر: 3659211
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹

اجرای طرح ملی الگوی تلاوت در استان قم

گروه فعالیت‎های قرآنی: کارشناس مسئول قرآنی آموزش و پرورش استان قم از اجرای طرح ملی الگوی تلاوت قرآن کریم در استان قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، سید محمد حسین موسویان ظهر امروز 10 آبان در شورای توسعه فعالیت‎های قرآنی استان قم گفت: امسال در تابستان دانش آموزان استان قم در مسابقات کشوری در 26 بخش، رتبه ‏های ملی را کسب کردند.
وی افزود: کسب این رتبه ‏های ملی یک افتخار برای استان قم است ونشان‎گر افزایش سطح دانش آموزان قرآنی استانی قم است؛ در عین حال امسال استان قم از نظر رتبه‎‏های کلی در بین استان‏‎های کشور مقام اول را کسب کرد.
موسویان بیان کرد: نکته دوم آن است که برگزاری طرح ملی الگوی تلاوت برای دانش آموزان ابتدایی به همت اداره کل آموزش و پرورش انجام شده است؛ در این طرح دانش آموزان مستعد شناسایی شده و الگوی تلاوت به آن ها آموزش داده می‎‏شود.
وی گفت: با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم و مساعدت آن ها در اداره کل، برنامه حفظ قرآن با مشارکت دارالقرآن‏ ها انجام می شود و کلاس‎های حفظ نیز در این زمینه برگزار می‏‎شود.
کارشناس مسئول قرآنی آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: از دیگر فعالیت‎های قرآنی آموزش و پرورش می‏ توان به برگزاری دوره‎های حفظ قرآن ویژه خواهران در استان اشاره کرد.
captcha