کد خبر: 3659625
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۵

13 آبان، تاریخی به‌یاد ماندنی در حافظه ملت ایران است

گروه سیاسی: امام جمعه موقت زاهدان گفت: 13 آبان، از تاریخ‌های به یاد ماندنی حافظه ملت ایران است، چراکه با رویدادهای مهم و تأثیرگذاری در پیروزی انقلاب اسلامی و غلبه بر طاغوت، همراه بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام احمد راهداری، امام جمعه موقت زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 12 آبان‌ماه، در مصلی قدس این شهر گفت: امام حسن عسکری(ع) می‌فرمایند « الغَضَبُ مِفتاحُ كُلِّ شَرٍّ؛ خشم ، كليد همه بدی‌هاست»، چراکه انسان خشمگین، کنترلی بر رفتار و گفتار خود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در روایات اسلامی، این صفت ناپسند نکوهیده شده است، افزود: خشم و غضب، قدرت عقل را زایل می‌کند و ممکن است دست به اقداماتی بزند که شاید اگر در حالت طبیعی بود، هیچگاه چنین اشتباهاتی مرتکب نمی‌شد.
امام جمعه موقت زاهدان بیان کرد: خشم وغضب، یک صفت شیطانی و شعله‌ای است که از آتش برافروخته جهنم گرفته شده است؛ رسول اکرم می‌فرمایند خشم از شیطان و شیطان از آتش است.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن روز ملی مبارزه با استکبار، اظهار کرد: 13 آبان، از تاریخ‌های به یاد ماندنی حافظه ملت ایران است، چراکه با رویدادهای مهم و تأثیرگذاری در پیروزی انقلاب اسلامی و غلبه بر طاغوت، همراه بوده است.
راهداری تصریح کرد: یکی از وقایعی که در 13 آبان رخ داد، مربوط به سال 57 می‌شود؛ وقتی جمعی از دانش‌آموزان معترض به حکومت پهلوی، در دانشگاه تهران به گلوله بسته شدند.
وی افزود: اعتراض حضرت امام(ره) به تصویب کاپیتولاسیون و به دنبال آن، تبعید ایشان به ترکیه و همچنین تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان و دانش آموزان پیرو خط امام، از دیگر وقایع 13 آبان است.
امام جمعه موقت زاهدان با بیان اینکه حضور حماسی مردم در راهپیمایی 13 آبان، توطئه اتاق فکر غربی‌ها را با شکست مواجه می‌سازد، ادامه داد: حضور در این راهپیمایی به معنای مقابله با استکبار و اعلام ایستادگی در مقابل ظلم و زور و سلطه‌طلبی است.
captcha