کد خبر: 3660469
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۹

استاندار سیستان‌ و بلوچستان منصوب شد

گروه سیاسی: بعد از ماه‌ها گمانه‌زنی، 14 آبان‌ماه در نشست هیئت دولت، «دانیال محبی» به‌عنوان استاندار جدید پهناورترین استان کشور معرفی و با تصویب هیئت وزیران این مسئولیت خطیر را عهده‌دار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، بعد از ماه‌ها گمانه‌زنی، 14 آبان‌ماه در نشست هیئت دولت، «دانیال محبی» به‌عنوان استاندار جدید پهناورترین استان کشور معرفی و با تصویب هیئت وزیران این مسئولیت خطیر را عهده‌دار شد.
در این نشست هیئت دولت همچنین از زحمات مهندس علی‌اوسط هاشمی، استاندار قبلی سیستان‌وبلوچستان تشکر کرد؛ توسعه منطقه آزاد چابهار، جذب سرمایه، افزایش وحدت شیعه و سنی و همچنین ارتقای امنیت از جمله خدمات ارزنده هاشمی به استان بوده است.
به گزارش ایکنا، دانیال محبی در دولت دوم اصلاحات، معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان بوده و به دردهای مردم استان آشناست.
captcha