به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، بهنقل از پایگاه خبری پلیس، جانشین انتظامی استان از هلاکت یک قاچاقچی مسلح و کشف 2 تن و 608 کیلو گرم مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان خبر داد.
سرهنگ احمد طاهری در بیان جزئیات دقیق این خبر گفت: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان ایرانشهر و پشتیبانی فنی و اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، اعضای باندی که به صورت مسلحانه و با استفاده از خودروهای تیزرو اقدام به انتقال مواد مخدر از مرزها به عمق استان می کردند، شناسایی شدند.
وی افزود: اعضای این باند مسلح، شب گذشته با یک دستگاه وانت تویوتا در محورهای فرعی شهرستان ایرانشهر، گرفتار کمین یگان های عملیاتی پلیس شدند و با آنها به صورت مسلحانه درگیر که در این درگیری یکی از قاچاقچیان به هلاکت رسید.
طاهری با اشاره به حدود نیم ساعت درگیری مسلحانه ، گفت: قاچاقچیان که توان مقابله با آتش پر حجم ماموران را نداشتند با به جا گذاشتن خودرو حامل مواد مخدر و استفاده از تاریکی شب از منطقه متواری شده و ماموران در پاکسازی منطقه درگیری یک تن و 102کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به شناسایی یک باند بزرگ دیگر مواد مخدر گفت: در این عملیات اعضای این باند که با استفاده از چهار دستگاه خودرو سبک در حال جابه جایی مواد مخدر بودند، توسط ماموران انتظامی شهرستانهای سراوان، خاش و زاهدان شناسایی شده و در یک عملیات غافلگیرانه ضمن توقیف این خودروها، هفت قاچاقچی حرفه ای و سابقهدار دستگیر و در بازرسی از خودروها، یک تن و 506 کیلوگرم تریاک کشف شد.
جانشین انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد: يکي از ماموريت هاي مهم پليس، مبارزه با حمل، نگهداري، خريد و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلاي خانمان سوز جامعه است و برخورد نيروی انتظامی در اين راستا محکم، قاطع و مستمر خواهد بود.